شروع فصل برگ ریزان ، ورود یکی از بهترین میوه های طراوت بخش را در زندگیمان احساس میکنیم

 

سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که می‌توان آنها را به رژیم خود

اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول می‌کنیم، سیب منبع غنی

است از پکتین است،یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی می‌باشد .

همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها می‌باشد، که

همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر به چند مورد از فواید سیب اشاره میکنم.


شروع فصل برگ ریزان ، ورود یکی از بهترین میوه های طراوت بخش را در زندگیمان احساس میکنیم

 

سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که می‌توان آنها را به رژیم خود

اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول می‌کنیم، سیب منبع غنی

است ازپکتین است،یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی می‌باشد.

همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها می‌باشد، که

همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر به چند مورد از فواید سیب اشاره میکنم.

 

1. سیب روده ها را بهبود می‌بخشد. پکتین منبع فیبر و یا ماده مغزی

می‌باشد که می‌توان به رژیم خود اضافه کنیم.اگرچه این ماده در مرکبات

و آلوها وجود دارد، اما سیب ها بیشترین مقدار را در خود دارند. پکتین با

افزایش میزان مدفوع و ادرار کمک به درمان یبوست و اسهال می‌کند و

معمولا سلامت روده را بهبود می‌بخشد. محققان دریافته اند که پکتین

موجود در سیب شیوع بیماری تومور روده بزرگ و سرطان روده ها را کاهش می‌دهد.

2. سیب کلسترول را کاهش می‌دهد. محققان با مطالعه بیماری قلبی

و مواد مغزی در یافته‌اند که اگر روزانه سه عدد سیب به مدت سه ماه

بخوریم، می‌توانیم مقدار کلسترول را 20 درجه کاهش دهیم. چطور این

اتفاق می‌افتد؟ پکتین سیب (این منبع معجزه آسای فیبر طبیعی)

کلسترول بد خون (LDL) را از سیستم بدن خارج می‌کند. نه تنها پکتین

بلکه کوارستین آنتی اکسیدانی نیز از انباشتگی کلسترول LDL در

جریان خون جلوگیری می‌کند. از آنجا که سیب کلسترول خون را پایین

می‌آورد می‌تواند به عنوان یک پیش غذا استفاده شود.

 

3. سیب خطر سرطان را کاهش می‌دهد. سیب منحصر به جلو گیری از

سرطان روده نمی‌شود. بلکه مقدار فراوان کوارستین، دیگر فلاونوییدهای

موجود در این میوه سبب آزاد‌سازی فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در

افرادی می‌شود که این میوه را می‌خورند و ازفعالیت رادیکالهای آزاد

جلوگیری می‌کند. علاوه براین phytochemical های موجود در سیب از

سرطان جلوگیری می‌کنند. به این معنی که خوردن سیب از سرطان

پروستات، کلیه و دیگر اعضای بدن جلو گیری می‌کند.


4. سیب فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد.خیلی ا ز دانشمندان در

جستجوی سرچشمه جوانی بودند که پی به وجود سیب بردند.

Phytochemical های سیب که باعث رنگ روشن در این میوه می‌شوند

در کنار دیگر مواد موجود در سیب باعث کاهش کلسترول و مقابله با

سرطان می‌شوند، همچنین از دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و

دیگر شرایطی که باعث ناتوانی در سنین بالا می‌شوند جلوگیری می‌کنند.


5. سیب از ریزش مو جلوگیری می‌کند. اگر می‌خواهید موهای بادوام

تری داشته باشید سیب میل کنید. سیب در لیست میوه جاتی است

که کمک می‌کنند تا خون بهتر به پیازچه مو برسد.

سیب را اول بشویید بعد با پوست بخورید خاصیت بیشتری دارد

قدرت آنتی‌اکسیدان موجود درپوست سیب

پنج برابرقدرت آنتی‌اکسیدانی تمشک آبی،11 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی

کلم بروکلی و 14 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی آب انار خالص است.


خواص سیب به اندازه‌ای زیاد است که گفته می‌شود خوردن یک عدد از

این میوه در روز، مانع از بروز بسیاری از انواع بیماری‌ها می‌شود.

این در حالی است که بخش عمده‌ای از این خواص در پوست سیب قرار

دارد تا جایی که به گفته محققان نیمی از ویتامین ث موجود در سیب، در پوست آن است.

علاوه بر این پوست سیب حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که از سلامت قلب محافظت می‌کند.


فلاونوئیدهای مختلف هر یک نقش متفاوتی را در بدن برعهده دارند که از

آن جمله، تأمین آنتی‌اکسیدان برای کاهش التهابات، جلوگیری از

انباشته شدن پلاکت‌های خونی، تنظیم فشار خون و کمک به متوقف

ساختن تولید بیش از حد چربی در سلول‌های کبد است.

پوست سیب همچنین حاوی فیبر بسیار بالایی است، از این‌رو مانع از

ذخیره کلسترول در رگ‌های خونی شده و روده‌ها را نیز تمیز می‌کند.

این پوست خوراکی به خنثی کردن اثرات رادیکال‌های آزاد در بدن نیز کمک می‌کند.

مطالعات انجام گرفته روی پوست سیب حاکی از آن است که وجود

ترکیبی به نام فنولیک در پوست سیب، خواص ضدسرطانی را همراه خواهد داشت.

از این‌رو پوست سیب دارای قدرت بالقوه‌ای در مبارزه با سلول‌های

سرطانی خصوصاً سرطان سینه، کبد و روده است.

علاوه بر این پوست سیب در کنترل قند خون نیز نقش داشته و حاوی

مواد مغذی‌ای چون آهن، پتاسیم و گروه ویتامین ب است.

میزان ترکیبات فتوشیمیایی مفید موجود در پوست سیب، بیش از شش برابر میزان موجود در میوه آن است.

این ترکیبات برای حفظ سلامت و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها تأثیر بسزایی دارند.

آنتی‌اکسیدان موجود در پوست سیب نیز از بروز انواع بیماری‌های قلبی

- عروقی، سرطان، دیابت و آلزایمر جلوگیری می‌کند. همچنین مانع از

صدمات سلولی ناشی از اثرات اکسیداسیونی استرس شده و علاوه بر

محافظت از آنها، سلول‌های آسیب دیده را ترمیم می‌کند.

قدرت آنتی‌اکسیدان موجود در پوست سیب 
پنج برابر قدرت

آنتی‌اکسیدانی تمشک آبی،11 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی کلم

بروکلی و 14 برابر قدرت آنتی‌اکسیدانی آب انار خالص است.


برای پاک کردن پوست سیب و زدودن آلودگی آفت‌کش‌ها و ...

از آن باید سیب را به‌خوبی با آب سرد شست‌وشو داده و از مصرف مواد

شوینده برای شستن آن خودداری کرد.علاوه بر این استفاده از پوست سیب‌های ارگانیک مفیدتر خواهد بود.



برچسب ها : آموزشی ، علمی ، ریاضی ، زیباترین